HVAC & Sanitair

RESIDENTIEEL

Geef comfort aan uw woning

Verwarming (Heating)

Wij geloven dat elke gevel een eigen expert verdient. Om de look van uw woning te verbeteren en u te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en de warmte of koelte te bewaren.

Ventilatie (Ventilation)

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning of bedrijfsgebouw. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en voert de vervuilde lucht af.
Meer dan 80% van onze tijd brengen wij binnen door. Dus spreekt het voor zich dat aandacht voor het binnenklimaat en de kwaliteit van de lucht prioritair is.
Onze experten zoeken de beste oplossing voor een gezonde luchtcirculatie in uw woning of bedrijfsgebouw. Wij evacueren de vervuilde lucht en conditioneren de aangezogen buitenlucht: opwarmen, afkoelen, ontvochtigen of een vochtiger omgeving creëren.

Airconditioning

Een aangenaam en gezond binnenklimaat het hele jaar door wordt steeds belangrijker waardoor airconditioning niet meer weg te denken is. Uiteraard zijn er diverse soorten en maten airconditioning, van single-split sets en multi-split units tot mobiele airco's. Wij adviseren u graag in het vinden van de juiste oplossing voor iedere ruimte en regelen voor u het gewenste klimaat.

Sanitair

Voor loodgieterij en de installatie van uw sanitaire toestellen hoeft u niet uit te kijken naar een andere partner. Van waterleidingen, installatie van sanitaire voorzieningen, water- en warmteboiler, toilet, douche tot bad kan u bij ons terecht. Niet alleen staan wij in voor particuliere woningen, maar ook in bedrijven, overheidsgebouwen, rust- en ziekenhuizen,…. Wij houden rekening met de eisen, noden en gebruiksdoelen van ieder project.