Interior architecture made pure transparent custom simple .

Luxe zit in elk detail

Er gaat niets boven het hebben van een persoonlijke mening die u kunt vertrouwen. Iemand die uw wensen begrijpt en u kan begeleiden naar de juiste keuze. Een revism interieurontwerper is meer dan een opgeleide professional in interieurstyling en -inrichting. De interieuradviseur is een gelijkgestemde begeleider wiens voornaamste zorg het leren kennen van u en uw wensen, problemen en interieureisen is. Een eerste gesprek met een persoonlijke interieurontwerper is het begin van een persoonlijke relatie. Een interieurproces dat het potentieel van uw huis ontvouwt en u helpt bij het ontdekken van uw perfecte oplossing, groot of klein. Van het kiezen van muurkleuren tot het combineren van accessoires. Kom gewoon binnen en vraag het.

Groot of klein – Wij zijn hier om te helpen

Of u nu een interieurontwerp voor uw huis, een interieurontwerp voor een woonkamer nodig heeft of gewoon hulp bij het ontwerpen van een bank, fauteuil of tafel zoekt, wij kunnen u helpen. Ontdek hieronder hoe we het interieurontwerpproces afstemmen op uw behoeften.

Werk één-op-één met uw ontwerper online. Altijd en overal.

Tijdens het ontwerpproces werk je samen met je ontwerper op je gemak, met toegang tot ons berichtenplatform vanaf elk apparaat om ideeën te delen en feedback te geven.

Advies van een expert

De rol van adviseur hangt af van de opdrachtgever. Als bouwheer kan je ervoor kiezen om een ruimere dienstverlening te krijgen. Naast het tekenen van de bouwplannen, het opvolgen van de plannen en het bewaken van de kwaliteit, kan een architect ook de controle van de financiële en technische haalbaarheid op zich nemen. Daarnaast kan hij nagaan voor welke premies je in aanmerking komt en kan hij je helpen bij de administratieve rompslomp.

Een vriendelijk gesprek

Stap 1 is een gesprek in de kantoor, virtueel of bij u thuis, waar we uw smaak, eerste ideeën en levensstijlwensen leren kennen..

Uw ruimte ontwerpen

Samen zullen we uw ontwerp co-creëren, als uw wenst met bestaande meubels. Het kan gaan om het optimaliseren van een enkel ontwerp, advies over het samenvoegen van elementen of een uitgebreid huisontwerp – het is helemaal aan jou.

Ontwerp-fasen interieurarchitect: voorontwerp

In het schetsontwerp worden de hoofdvorm en de hoofdindeling van het gebouw aangegeven. “De eerste tekeningen van een ontwerp worden vaak nog met de hand gemaakt, omdat dit een stuk gemakkelijker en vrijer ontwerpt dan in de computer. Het omvat de eerste ideeën over de indeling en [eventueel] de te gebruiken kleuren en materialen.”

They live.Het is gebruikelijk dat de interieurarchitect contractueel vastlegt dat er maximum 3 voorontwerpen of aanpassingen mogelijk zijn tijdens de voorontwerpfase. Eens men een akkoord bereikt, gaat men over tot de definitieve ontwerpfase.

Wij maken levensechte 3D visualisaties beschikbaar voor iedereen.

Wij bieden hoogwaardige, fotorealistische 3D-renderingdiensten tegen betaalbare prijzen. We besteden aandacht aan elk detail in het project om aan uw verwachtingen te voldoen en u tevreden te stellen met de resultaten. We werken regelmatig samen met architecten, interieurontwerpers, woningontwikkelaars en fabrikanten van over de hele wereld. Onze artiesten brengen meestal de ideeën van de klant in praktijk, maar we staan ook open om u te helpen bij het ontwikkelen en beheersen van het ontwerp. Ons prijssysteem is eenvoudig en stelt u in staat om de geschatte kosten zelf in te schatten. Neem echter contact met ons op voor een individueel opgestelde offerte en om de bijzonderheden van uw 3D-project te bespreken.

  • 3D Modeling
  • 3D Floor Plans
  • 3D Exterior Visualizations
  • 3D Interior Visualizations
  • 3D Animations
  • 3D Walkthrough